Piure cu carne la cuptor 2

de Lau in Mancaruri cu carne, 25 Feb 2011 | 2337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1 piept de pui
  • 5 catei usturoi
  • 1 lingura bulion
  • 1 pahar de vin
  • 1 pahar apa
  • condimente pentru carne
  • un pic de ulei (eu am pus o felie de slanina)
  • cartofi
  • lapte(eu am folosit smantana)
  • margarina
  • sare sau condimente dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu carne la cuptor 2:

Spalam carnea, o taiem. In tava punem paharul de vin, lingura de bulion o desfacem cu un pic de apa, punem peste vin adaugam carnea condimentata, ce a stat 1 ora in vin si usturoiul tocat marunt. Dam la cuptor, adaugam si paharul de apa inainte sa bagam tava la cuptor. Cartofii ii curatam, ii taiem in 4 si ii punem la fiert si cand sunt gata ii scurgem de apa adaugam laptele, margarina, condimentele

 

TIPS-URI

1

am servit cu branza si salam care l-am pus cu 5 min inainte sa scot  tava din cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu carne la cuptor 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

25.02.2011, 19:54

elena,rocsi

MIUTA 1

25.02.2011, 23:53

Lau 1

26.02.2011, 13:30

miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci champignons si ardei