Tocanita de cartofi la ceaun

de ela in Mancaruri cu carne, 20 Sep 2010 | 14228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2cepe
  • 1morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 5-6 rosii
  • 1,5kg cartofi
  • 1foaie dafin
  • sare,piper,vegeta
  • patrunjel
  • 2carnati taranesti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi la ceaun:

Curatam si tocam ceapa marunt,la fel si morcovul.Ardeiul il spalam si il curatam,il taiem cubulete.Legumele le punem intr-o oala cu putin ulei si le lasam la calit cateva minute.Intre timp,taiem feliute carnatul si il adaugam in oala,punem sare,vegeta ,dafinulsi piper si mai lasam cateva minute,amestecand mereu.Completam cu apa,lasam sa fiarba,apoi adaugam cartofii,curatati si taiati cubulete.

Curatam rosiile de coaja,le tocam marunt si le adaugam si pe ele in oala.Lasam la fiert pana se inmoaie cartofii.Oprim focul si presaram deasupra patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (93)

diaconta 1

26.09.2010, 19:31

Ai de mine ce mai inghesuiala la ceaunu' astadar recunosc ca sunt motive

ela 1

26.09.2010, 19:33

Dia vad ca au umblat bucatarasii la ceaunul meu si cat am lipsit eu zilele astea....

eleny2010 1

03.12.2010, 12:50

super. chiar acum cautam pe site o reteta de tocanita cu carnati. ms .. ma duc sa ma apuc de gatit

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc aromat in vasul de lut