Orez cu ciuperci si friptura de porc

de Ramonaky in Mancaruri cu carne, 24 Iun 2010 | 3539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 1 cutie de ciuperci( nu am avut proaspete)
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • 2 bucati carne de porc
  • sare
  • piper
  • 1 cub knorr
  • lamaie
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci si friptura de porc:

Spalam orezul,il scugem bine si-l punem la fiert cu 3 cani de apa( la 1 cana orez,punem 3 de apa) si un praf de sare.


Taiem ceapa,ciupercile si patrunjelul.


Intr-o tigaie cu putin ulei punem la calit ceapa.Cand este gata,adaugam ciupercile,sarea,piperul si cubul knorr.Le lasam pe foc pana se patrund bine,mestecand din cand in cand.Cand sunt prajite adaugam si patrunjelul,mestecam si le luam de pe foc.


Scoatem ciupercile pe o farfurie,scurgandu-le de ulei.


Cand orezul este fiert (si a secat apa) punem amestecul de ciuperci si le amestecam bine,lasandu-le pe foc inca 2-3 min.Mai adaugam sare daca mai este nevoie.


Carnea se spala bine,se usuca de apa si o punem pe tigaia-gratar la facut(fara ulei) ,la foc potrivit.


Cand este gata o condimentam cu sare,piper,oregano si putina zeama de lamaie.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci si friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Ramonaky 1

26.06.2010, 12:36

ubulika,ms orezul cu o forma l-am facut asa,e f simplu,sa incerci

nadina73 1

26.06.2010, 16:22

ei da cum de am sarit portia asta super buna cu ciuperci 5 furcu mari

Ramonaky 1

26.06.2010, 16:37

Nadina esti o draguta,ca de obiceims

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute cu ciuperci