Orez cu ciuperci si piept de pui in sos de rosii

de aziz in Mancaruri cu carne, 6 Mar 2011 | 3370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui taiat fisii
  • un ardei rosu
  • o ceapa
  • o cutie ciuperci sau ciuperci proaspete
  • un pahar si jumatate cu orez Yasmin
  • 2 rosii decojite sau jumatate de cutie cu rosii in suc propriu
  • o lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • supa instant
  • o frunza dafin(cui ii place)
  • 4 cani apa fierbinte
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci si piept de pui in sos de rosii:

calim ceapa felii impreuna cu ardeiul .


adaugam apoi ciupercile lasam 5 minute si punem carnea fisii.


saram si piperam dupa gust,punem capacul si lasam impreuna 15 minute amestecind din cind in cind.


rosiile le taiem cubulete si adaugam in oala impreuna cu pasta de tomate.


vom avea foarte putin lichid in oala ;adaugam orezul si apa clocotita acoperim lasam focul la mic 20 minute,dupa care inchidem aragazul insa lasam capacul pe oala si acoperim cu un prosop inca 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci si piept de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:37

aziz 1

07.03.2011, 16:19

motane

aziz 1

07.03.2011, 16:19

mamaie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pui si pleurotus