Mazare cu pipote si inimi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 29 Mar 2011 | 5625 vizualizari

 

mazare facuta in orice forma e preferata lu doru, iar andutu il mosteneste, papa atat de bine mazare ca nici nu-mi vine sa cred

 

INGREDIENTE

  • o punga de mazare congelata
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • ardei rosu congelat am avut eu
  • 300 g pipote si inimi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • nuscoara
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu pipote si inimi:

Pentru inceput spalam si curatam pipotele si inimile de pielite si le punem la fiert in apa rece cu putina sare.


Spumam de ate ori este nevoie.


In alta olicica inabusim ceapa, cu morcovul si ardeiul in 2 linguri de ulei, o lingura de boia si un pahar de apa.


Dupa ce s-au inmuiat legumele le punem peste pipote si inimi.


taiem cartofii cubulete si ii punem si pe ei peste si ii lasam pana se inmoaie.


Apoi pune si mazarea si lasam pana fierb toate.


La sfarsit condimentam cu sare, piper si nucsoara dupa gust.


asezonam cu patrunjel.


Servim alaturi de o salata de leurda.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

29.03.2011, 23:50

divainbucatarie 1

30.03.2011, 09:40

Dana Cristea - pusikmea 1

30.03.2011, 10:10

deyutzky ms mult
@dulceatadetrandafiri ms mult
mamaieelena multumesc
cristina ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu afumatura