Orez cu dovlecel

de mimmi in Mancaruri de legume, 26 Ian 2014 | 1316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 cana orez
  • 3 cani apa
  • 1 morcov mai mare
  • 1 gogosar rosu
  • 1 conserva de caracatite afumate
  • sare, piper, nucsoara
  • 1 ceapa mica
  • putin ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu dovlecel:

Ceapa tocata marunt, morcovul razalit si ardeiul taiat marunt se calesc in putin ulei. Se adauga orezul, 3 cani de apa si se lasa la fiert. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara. Dupa ce s-a fiert orezul, se stinge focul si se lasa acoperit cu un capac.


Intre timp taiem dovlecelul spalat (cu tot cu coaja) in felii pe lungime, cu ajutorul curatatorului de legume. Prajim feliile de dovlecel intr-o tigaie grill, pe ambele parti.


Intr-un recipient patrat, acoperim toata suprafata cu felii de dovlecel. Adaugam orez si acoperim cu feliile de dovlecel, rezultand un patrat. Noi am servit cu caracatite afumate. Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Krystyan Trendy 1

27.01.2014, 13:11

super

Pushaa 1

27.01.2014, 15:10

laura_n 1

27.01.2014, 15:57

exceptand caracatitele, imi place ce ai facut aici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Orez cu dovlecel si curry