Orez cu dovlecel si curry

de Adele in Mancaruri de legume, 17 Mai 2014 | 1081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez
  • 1 ceapa mica
  • 1 dovlecel
  • 50 gr sunca (pancetta)
  • 1 cub delicat
  • sare
  • piper
  • curry
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu dovlecel si curry:

Punem o cratita pe foc cu 2 linguri de ulei,tocam ceapa si o punem la calit,punem un pic de apa sau de vin alb ca sa nu se arda,taiem sunca bucati si o punem peste ceapa dupa care taiem cuburi si dovlecelul si le calim toate pentru un minut .Adaugam orezul si il tostam pentru 3-4 minute dupa care punem 1 cana jumatate de apa si cubul de delicat.Lasam sa fiarba la foc mic si din cand in cand amestecam.Ajungem si apa daca mai este nevoie.Lasam la foc mic pentru 15 minute.Inainte sa oprim punem sare(gustam ca sa vedem cat este de sarat daca mai este nevoie adaugam ),piper si curry dupa gust.Lasam la racit pentru cateva minute.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu dovlecel si curry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Adele 1

17.05.2014, 16:57

Motan

MOKUSKA 1

19.05.2014, 12:17

Adele 1

19.05.2014, 13:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu orez