Orez cu ghimbir, carne de porc si marar

de noiinbucatarie in Porc, 8 Noi 2016 | 530 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa, care se face foarte repede si foarte simplu.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 200 g orez
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita ghimbir
  • ardei boia dulce
  • piper
  • sare
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ghimbir, carne de porc si marar:

Mai intai curatam ceapa, o taiem cubulete si o punem la calit in ulei incins. Adaugam si carnea taiata cubulete. Ardeiul il taiem si pe el cubulete, morcovul il dam pe razatoarea mare si le adaugam peste carne si ceapa si calit si lasam pentru aprox. 10 minute pe foc.


Adaugam apoi 600 ml apa, orezul, sare, piper, ardeiul boia si ghimbirul si lasam la fiert pana cand orezul este fiert. Daca mai este nevoie, mai puteti adauga apa.


La final adaugam mararul tocat marunt.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte legume.

2

Carnea se poate praji separat si sa o adaugati la final in orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ghimbir, carne de porc si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Gherca Daniela 1

10.11.2016, 16:06

noiinbucatarie 1

10.11.2016, 18:22

Panacris 1

10.11.2016, 18:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc cu cartofi noi