Orez '' Cu gust de primavara''

de Adele in Mancaruri de legume, 22 Mai 2014 | 2813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez
  • 1 ceapa verde
  • 50 gr sunca presata
  • 1 ou.
  • 50 ml vin alb.
  • 100 gr mazare.
  • 1 cub delicat.
  • 3 linguri ulei.
  • curry
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez '' Cu gust de primavara'':

Intr-o oala punem la calit ceapa tocata marunt  si sunca presata si le calim pentru un minut ,dupa care adaugam  mazarea si orezul si le tostam bine.Dupa care turnam vinul alb si lasam sa se evaporeze bine .Acoperim cu apa si punem cubul de delicat.Lasam la fiert pentru 10-15 minute ,din cand in cand ne uitam sa vadem daca mai are nevoie de apa.

Intr-o tigaie pregatim oul ,il batem bine si il amestecam diret in tigaie  ,(punand un pic de sare ,)pana devine bucati.In cateva minute se va coace dupa care il lasam deoparte.

Cand orezul a fiert si a devenit cremos ,il dam la o parte, adaugam sare,piper si curry dupa gust si punem oul ,amestecam bine si il lasam la racit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez '' Cu gust de primavara''" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de orez cu legume si unt