Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar

de Lau in Dulciuri, 4 Iun 2015 | 2511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g orez
  • 400 ml lapte
  • 5 plicuri green sugar
  • coaja de portocala
  • esenta de rom
  • Sos de capsuni
  • 300 g capsuni
  • 2 plicuri green sugar
  • 3 linguri apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar:

Intr-o oala punem 1 l de apa si un praf de sare,cand incepe sa fiarba adaugam orezul spalat,amestecam din cand in cand pana este fiert.

In alta oala punem laptele la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam orezul scurs de apa si mai fierbem cca 5 min,adaugam coaja de portocalsa si esenta,acoperim cu capac si lasam asa pana pregatim sosul.

Intr-o cratita adaugam capsuni,apa,zaharul si punem la fiert amestecand continuu pana ce se ingroasa putin.

Aseazam orezul in boluri,deasupra sosul de capsuni si decoram cu capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte si sos de capsuni cu Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lau 1

05.06.2015, 06:50

marinica05 1

10.06.2015, 21:39

nu inteleg, reteta este cu zahar sau indulcitor?

Lau 1

11.06.2015, 20:30

Marinica eu am folosit indulcitor naturall dar se poate folosi si zahar

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de visine🍒🍒🍒

de Caty 2

la 16:42

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni si vanilie