Orez cu legume (de post)

de H-A in Mancaruri de post, 13 Dec 2013 | 7645 vizualizari

 

Pentru cei care in aceasta perioada minunata a anului postesc..o reteta rapida si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei rosu
  • 100 gr orez
  • condimente(sare sau delicat si piper)
  • putina crema de gulas dulce
  • putin patrunjel
  • 2 linguri mari de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume (de post):

Mai intai maruntim ceapa si ardeiul,iar un morcov il dam prin rozatoare si le punem impreuna la calit in putin ulei.Adaugam condimentele.Intre timp taiem cubulete celalalt morcov si pastarnacul dupa care le adaugam si pe acestea si le lasam sa se caleasca putin.Adaugam putina crema de gulas.


Spalam orezul bine si il adaugam in oala cu legume.Acoperim cu apa si lasam sa fiarba.Cand mancarea e aproape gata adaugam patrunjelul tocat marunt


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adry88 1

14.12.2013, 11:59

Pushaa 1

14.12.2013, 21:12

MotanLaOale 1

15.12.2013, 01:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez (de post)