Orez cu legume si carne de porc

de noiinbucatarie in Porc, 14 Iul 2016 | 974 vizualizari

 

Gustos orezul si ma bucur ca mananca toata casa :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 200 g orez
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml ulei
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • condiment pentru paella
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si carne de porc:

Mai intai punem uleiul la incins. Adaugam carnea de porc taiata in bucati de marimea dorita. Adaugam si ceapa tocata marunt si lasam la calit 10-12 minute, amestecand din cand in cand. Adaugam si morcovul tocat si mai lasam 4-5 minute.

Adaugam 2 cani de apa si orezul si lasam la fiert amestecand din cand in cand. Adaugam sare, piper si condimentul pentru paella. Dupa aprox 35-40 de minute,orezul este fiert.


Presaram deasupra patrunjel tocat marunt.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte legume.

2

Puteti adauga s 2-3 linguri de bulion.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.07.2016, 20:35

La noi nu prea se mananca pilaful, dar daca are carne servesc si ai mei o data, mie in schimb imi place!

Satisfyyourcravings 1

14.07.2016, 23:44

Super!

Gherca Daniela 1

15.07.2016, 13:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la gratar si mamaliga cu branza