Orez cu legume si carne tocata

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 30 Sep 2012 | 11640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 2 cesti orez
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceasca ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si carne tocata:

legumele se curata se dau prin robot si se pun la calit in ulei.

se pune si carnea tocata si se lasa un pic.

se pune orezul spalat si scurs..

se caleste un pic apoi se pune apa cat sa acopere totul.

se lasa pana e gata orezul.

pofta buna 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bunica 1

30.09.2012, 19:03

yami,yami!

MotanLaOale 1

01.10.2012, 11:00

Sim0na 1

02.10.2012, 11:49

Orezul imi place in orice combinatie, deci.. ma servesc!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura turnata, cu branza, coacaze negre si cirese

de oanapl 7

la 19:52

Salata cu cartofi, masline si somon

de oanapl 7

la 19:12

Ciorba cu perisoare din carne de porc  si taitei de casa

de Caty 1

pe 16.08 la 19:08

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

pe 16.08 la 09:57

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit