Orez cu pasta de ardei

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2014 | 3173 vizualizari

 

Aseara in graba nestiind ce sa fac m-am gandit la un orez.Da zic simplu nu merge...cu legume strimba astia mici din nas...asa ca am ales calea de mijloc.Am pregatit legumele ,apoi le-am facut pasta .Asa i-am pacalit si au mancat tot din farfurie ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 1 ardei gras rosu
  • 1\2 ceapa
  • 3 linguri bulion
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 100 gr pancetta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu pasta de ardei:

Spalam ardeiul, il curatam de seminte si il taiem julienne.

Ceapa o curatam de coaja,o spalam si o tocam cat mai marunt.

Punem ulei in tigaie si calim ardeiul impreuna cu ceapa .Adaugam sare,piper dupa gust si lasam sa se caleasca.

Cand s-au calit le punem cu tot cu ulei in paharul de la blender si facem o pasta.Adaugam bulionul,amestecam si potrivim de sare daca mai este cazul.

Separat punem orezul in tigaie cu putin ulei.Il lasam 1-2 minute amestecand continuu si apoi adaugam apa.Trei cani de apa la una de orez.

Cand orezul este aproape fiert adaugam pasta de ardei si amestecam bine.

Servim cald cu pancetta prajita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu pasta de ardei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de orez sarbesc