Aperitive la minut

de Laly in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2010 | 7950 vizualizari

 

Si pentru ca am avut musafiri neasteptati,am pregatit ceva rapid.Pentru reteta de gogosele trebuie sa-i multumesc Inei.

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplut gogosile:
  • 2 bucati macrou afumat
  • 1 cutie icre
  • 300 gr branza telemea
  • 1 ceapa mai micuta
  • 1 lamaie
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 linguri smantana
  • sare,piper
  • 2-3 rosii
  • 1 lingura unt
  • Pentru gogosele:
  • 125 gr faina
  • 1oo ml ulei
  • 250 ml apa
  • 3 oua
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive la minut:

Gogosi:apa se amesteca cu uleiul si praful de sare.Se pune pe foc si se da in clocot.Se adauga toata faina odata si se mesteca bine pana se incorporeaza,si se formeaza un aluat tare.


Se lasa apoi la racit.Cand este rece se adauga ouale unul cate unul,mestecand bine dupa fiecare.Cu o punga de ornat se fac gogosele,care se pun in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.


Se coace la foc mare la inceput,apoi se da focul mic.Se lasa pana se rumenesc usor deasupra.Se lasa apoi la racit.


Se amesteca pestele ales de oase cu untul,1 lingura zeama de lamaie si ceapa data pe razatoarea mica,pana devin pasta.


Branza se amesteca cu smantana,si se mixeaza pana devine o pasta.Daca branza nu este foarte sarata se mai asauga sare si piper dupa gust.


Se umplu gogoselele cu pasta de branza,pasta de peste si cu icrele.Se orneaza cu ardei gras,lamaie si rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive la minut" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

epurasha2bb 1

11.08.2010, 17:50

sunt super , ceva asemanator am facut si eu la ziua Deei, abia astept sa primesc aparatul inapoi sa va arat pozele! dar imi place foarte mult umplutura ta , au am facut o pasta de branza cu ardei.5f

elena1988 1

24.02.2011, 09:51

babi5 1

14.12.2014, 15:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dobos cu cascaval si sunca