Aperitive la minut

de Laly in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2010 | 7448 vizualizari

 

Si pentru ca am avut musafiri neasteptati,am pregatit ceva rapid.Pentru reteta de gogosele trebuie sa-i multumesc Inei.

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplut gogosile:
  • 2 bucati macrou afumat
  • 1 cutie icre
  • 300 gr branza telemea
  • 1 ceapa mai micuta
  • 1 lamaie
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 linguri smantana
  • sare,piper
  • 2-3 rosii
  • 1 lingura unt
  • Pentru gogosele:
  • 125 gr faina
  • 1oo ml ulei
  • 250 ml apa
  • 3 oua
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive la minut:

Gogosi:apa se amesteca cu uleiul si praful de sare.Se pune pe foc si se da in clocot.Se adauga toata faina odata si se mesteca bine pana se incorporeaza,si se formeaza un aluat tare.


Se lasa apoi la racit.Cand este rece se adauga ouale unul cate unul,mestecand bine dupa fiecare.Cu o punga de ornat se fac gogosele,care se pun in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.


Se coace la foc mare la inceput,apoi se da focul mic.Se lasa pana se rumenesc usor deasupra.Se lasa apoi la racit.


Se amesteca pestele ales de oase cu untul,1 lingura zeama de lamaie si ceapa data pe razatoarea mica,pana devin pasta.


Branza se amesteca cu smantana,si se mixeaza pana devine o pasta.Daca branza nu este foarte sarata se mai asauga sare si piper dupa gust.


Se umplu gogoselele cu pasta de branza,pasta de peste si cu icrele.Se orneaza cu ardei gras,lamaie si rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive la minut" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

epurasha2bb 1

11.08.2010, 17:50

sunt super , ceva asemanator am facut si eu la ziua Deei, abia astept sa primesc aparatul inapoi sa va arat pozele! dar imi place foarte mult umplutura ta , au am facut o pasta de branza cu ardei.5f

elena1988 1

24.02.2011, 09:51

babi5 1

14.12.2014, 15:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu usturoi la gratar