Orez cu porumb fiert

de aziz in Mancaruri de post, 9 Aug 2011 | 4501 vizualizari

 

Orez cu porumb fiert este o mancare de post ,super delicioasa si hranitoare...

 

INGREDIENTE

  • un pahar si jumatate de orez basmatti
  • jumatate de cutie porumb fiert
  • jumatate de ceapa
  • sare ,piper ,supa instant doua lingurite
  • varza murata de vara aici
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu porumb fiert:

Cum se prepara mancarea de orez cu porumb fiert

Taiem ceapa marunt si o punemn la calit. Orezul se pune la inmuiat in apa fierbinte 15 minute, apoi se spala sub jetul de apa foarte ,foarte bine. Adaugam orezul peste ceapa calita ,adaugam si porumbul ,trei pahare(acelasi pahar cu care am masurat orezul) de apa calda,supa instant de legume ,sare,piper. Lasam sa fiarba acoperit cu folie cand se absoarbe tot lichidul si se vad gauri in orez este gata ; lasam acoperit inca 15-20 minute si abia acum putem baga lingura si rasfira orezul.

Mancarea de orez cu porumb fiert se serveste cu varza murata sau legume sote,sau cu sos .....lista poate continua in functie de preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu porumb fiert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

aziz 1

11.08.2011, 15:14

ionela

DIANA B 1

17.08.2011, 17:41

Aaaaaaaaaaaaa , era post cand ai gatit-o ... eu acum am zarit-o scz

aziz 1

17.08.2011, 17:49

no prob

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu pere si budinca de vanilie

de oanapl 7

ieri la 17:39

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

pe 15.10 la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

pe 15.10 la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

pe 15.10 la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume