Orez cu porumb fiert

de aziz in Mancaruri de post, 9 Aug 2011 | 3146 vizualizari

 

Orez cu porumb fiert este o mancare de post ,super delicioasa si hranitoare...

 

INGREDIENTE

  • un pahar si jumatate de orez basmatti
  • jumatate de cutie porumb fiert
  • jumatate de ceapa
  • sare ,piper ,supa instant doua lingurite
  • varza murata de vara aici
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu porumb fiert:

Cum se prepara mancarea de orez cu porumb fiert


Taiem ceapa marunt si o punemn la calit. Orezul se pune la inmuiat in apa fierbinte 15 minute, apoi se spala sub jetul de apa foarte ,foarte bine. Adaugam orezul peste ceapa calita ,adaugam si porumbul ,trei pahare(acelasi pahar cu care am masurat orezul) de apa calda,supa instant de legume ,sare,piper. Lasam sa fiarba acoperit cu folie cand se absoarbe tot lichidul si se vad gauri in orez este gata ; lasam acoperit inca 15-20 minute si abia acum putem baga lingura si rasfira orezul.


Mancarea de orez cu porumb fiert se serveste cu varza murata sau legume sote,sau cu sos .....lista poate continua in functie de preferinte

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu porumb fiert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

aziz 1

11.08.2011, 15:14

ionela

DIANA B 1

17.08.2011, 17:41

Aaaaaaaaaaaaa , era post cand ai gatit-o ... eu acum am zarit-o scz

aziz 1

17.08.2011, 17:49

no prob

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci