Pilaf de orez cu soia prajita

de Valclaudia in Mancaruri de post, 9 Aug 2015 | 2559 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei grasi de culare rosie
  • 1 morcov potrivit ca marime
  • 3-4 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cana de orez
  • 3 cani de apa rece
  • patrunjel verde proaspat tocat
  • 1 punga bucati de soia
  • 1 lingurita rasa vegeta de legume
  • 200 ml apa
  • 30 ml ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu soia prajita:

Bucatile de soia le punem intr-o craticioara, adaugam 200ml apa rece si o lingurita de vegeta de legume.


Punem craticioara la foc mic pana se umfla bucatile de soia.


Dupa ce s-au umflat, scurgem apa, le lasam la racit si cand temperatura lor a devenit suportabila,le stoarcem in mana sa scapam de apa in exces.


Punem intr-o tigaie cca 30ml ulei la incins si prajim pe ambele parti bucatile de soia pana se rumenesc dupa preferinta.


Pentru pilaf curatam ceapa, morcovul si ardeii.


Le spalam, le taiem bucatele si le punem la sotat in 3-4 linguri de ulei.


Adaugam sare si piper dupa gust, orezul clatit in apa rece si lasam sa se caleasca impreuna cca 5 minute.


Punem pe rand cele 3 cani cu apa rece iar cand pilaful este gata presaram patrunjel verde tocat fin si servim cu bucati de spoia prajita.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu soia prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

10.08.2015, 14:15

Rocsi 1

10.08.2015, 20:50

Imi place pilaful!

mirela0911 1

11.08.2015, 14:55

Mi s-a facut foame instantaneu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si masline la cuptor