Pilaf de orez cu soia prajita

de Valclaudia in Mancaruri de post, 9 Aug 2015 | 3593 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei grasi de culare rosie
  • 1 morcov potrivit ca marime
  • 3-4 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cana de orez
  • 3 cani de apa rece
  • patrunjel verde proaspat tocat
  • 1 punga bucati de soia
  • 1 lingurita rasa vegeta de legume
  • 200 ml apa
  • 30 ml ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu soia prajita:

Bucatile de soia le punem intr-o craticioara, adaugam 200ml apa rece si o lingurita de vegeta de legume.


Punem craticioara la foc mic pana se umfla bucatile de soia.


Dupa ce s-au umflat, scurgem apa, le lasam la racit si cand temperatura lor a devenit suportabila,le stoarcem in mana sa scapam de apa in exces.


Punem intr-o tigaie cca 30ml ulei la incins si prajim pe ambele parti bucatile de soia pana se rumenesc dupa preferinta.


Pentru pilaf curatam ceapa, morcovul si ardeii.


Le spalam, le taiem bucatele si le punem la sotat in 3-4 linguri de ulei.


Adaugam sare si piper dupa gust, orezul clatit in apa rece si lasam sa se caleasca impreuna cca 5 minute.


Punem pe rand cele 3 cani cu apa rece iar cand pilaful este gata presaram patrunjel verde tocat fin si servim cu bucati de spoia prajita.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu soia prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

10.08.2015, 14:15

Rocsi 1

10.08.2015, 20:50

Imi place pilaful!

mirela0911 1

11.08.2015, 14:55

Mi s-a facut foame instantaneu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salata de Boeuf (post)