Spanac cu legume la wok

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 17 Noi 2016 | 1069 vizualizari

 

De asta primavara ma tot tin sa fac spanac si-am facut ciuciu spanac, dar azi mi-a picat pe el si cum am gasit in piata, m-am pus pe treaba...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac crud
  • 3 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • sare
  • 300 ml amestec rosii cu ardei rosu
  • cca 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu legume la wok:

Mai intai am curatat spanacul de cozi si l-am spalat foarte bine sub jet de apa, apoi l-am taiat mai marunt. Am curatat ceapa si am taiat-o marunt, morcovul si pastarnacul curatat si dat pe razatoarea mare, iar ardeiul taiat cubulete. Am pus tigaia wok pe foc, am lasat-o sa se incinga, am adaugat uleiul si legumele, am presarat putina sare si am lasat la calit pana ce legumele s-au inmuiat bine. Am adaugat spanacul, am acoperit cu un capac si am lasat sa se inabuse bine pana a inceput sa se inmoaie spanacul si a scazut, am ridicat capacul si am amestecat bine, apoi am adaugat amestecul de rosii si ardei, am redus focul si am lasat sa se faca la foc domol. La final am potrivit de sare. Se poate manca simplu sau cu ceva langa, o carnita, un ousor, niste carnati, care cum pofteste si doreste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu legume la wok" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

18.11.2016, 10:59

Bun!

Catalina L 1

18.11.2016, 19:51

foarte bun

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei gratinati