Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
sursa medi
Ceapa tocata o calim in untul topit, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeii tocati marunt, lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea taiata cubulete si o cana de apa. Lasam sa fiarba pana scade apa, amestecand din cand in cand. Cand a scazut apa adaugam orezul (fiert) si amestecam continuu cca 5 minute. La final adaugam patrunjelul si condimente dupa gust
Orezul il spalam in apa rece dupa care il punem la fiert in apa cu sare,il scurgem de apa.
Compozitia o punem intr-o tava unsa (eu am tapetat-o cu hartie de copt)t urnam sucul de rosii deasupra dupa care adaugam cascavalul ras si dam la cuptor ca 10 minute
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult