Orez cu suc de rosii si cascaval

de Lau in Mancaruri cu carne, 13 Sep 2012 | 1252 vizualizari

 

sursa medi

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cana de orez
  • 100 g unt
  • 150 g cascaval
  • 1 cana suc de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu suc de rosii si cascaval:

Ceapa tocata o calim in untul topit, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeii tocati marunt, lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea taiata cubulete si o cana de apa. Lasam sa fiarba pana scade apa, amestecand din cand in cand. Cand a scazut apa adaugam orezul (fiert) si amestecam continuu cca 5 minute. La final adaugam patrunjelul si condimente dupa gust


Orezul il spalam in apa rece dupa care il punem la fiert in apa cu sare,il scurgem de apa.


Compozitia o punem intr-o tava unsa (eu am tapetat-o cu hartie de copt)t urnam sucul de rosii deasupra dupa care adaugam cascavalul ras si dam la cuptor ca 10 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu suc de rosii si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

14.09.2012, 21:15

Tare bun trebuie sa fie

Lau 1

14.09.2012, 21:36

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Brasovence gratinate