Orez cu varza acra

de vero_closca in Mancaruri de post, 11 Apr 2010 | 5849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza acra mica
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceasca orez spalat in mai multe ape
  • 3 cesti supa de legume
  • 1 ceasca suc de rosii
  • sare(doar daca mai e nevoie)
  • piper
  • 50 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu varza acra:

se spala,se scurge si se taie fideluta varza acra.


ceapa se taie pestisori, ardeiul cubulete sau fasii si se calesc impreuna in ulei pana se inmoaie putin,apoi se adauga varza si se calesc inca 5 minute .


se adauga orezul si pe rand cate o ceasca de supa.cand se termina supa se adauga sucul de rosii, se mai tine mancarea 2-3 minute pe foc apoi se da la o parte,se presara cu piper si se acopera cu un prosop mai gros si se lasa sa se umfle orezul.


este delicioasa in zilele de post!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu varza acra" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 10:43

eu fac f des aceasta mancare, nu pot sa va sp decat k este delicioasa

Oana 1

14.04.2010, 21:13

Mmm, sigur e tare buna!!

rivka 1

14.04.2010, 21:31

am pus-o la favo sa o fac si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac