Orez gratinat cu carne

de ianculubita in Curcan, 22 Mar 2014 | 3543 vizualizari

 

Aceasta reteta,are gust de sarmalute dar fara frunze,cum bine a spus sotul meu cand a mancat,iar cum noua ne plac sarmalutele,s-a terminat imediat.

 

INGREDIENTE

  • 1cana cu orez
  • 250g carne tocata de curcan
  • 4cani supa de legume
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1lingura bulion
  • 2linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 50g cascaval
  • 1lingura unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez gratinat cu carne:

Punem orezul spalat la fiert in supa iar dupa ce este gata,condimentam cu sare daca mai e nevoie,piper,punem capac si lasam deoparte


In tigaia cu ulei calim ceapa tocata marunt,morcovul ras mare sau cubulete,putina apa iar dupa ce s-au inmuiat adaugam carnea,sare,piper,putin cimbru,bulionul si lasam sa scada apoi dam deoparte


Ungem cu unt un vas termorezistent,punem orezul,acoperim cu carne,deasupra radem cascavalul(eu am pus felli ramase de la sanvisuri) si lasam la cuptor 10-15min apoi servim cald


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez gratinat cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

ianculubita 1

23.03.2014, 07:55

laura_n 1

23.03.2014, 11:44

bestiala combinatia!

ianculubita 1

23.03.2014, 13:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Curcan la cuptor cu garnitura de orez