Orez in lapte de cocos

de rodicamaria in Dulciuri, 13 Ian 2013 | 1498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie 400 ml lapte de cocos
  • 85 g orez
  • 45 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez in lapte de cocos:

Laptele de cocos impreuna cu zaharul se pun la foc mic,intr-o oala cu strat antiaderent(eu am un set de oale cu strat de ceramica alba-de la Auchan).Cand da in fiert se adauga orezul. Se fierbe in continuare , la foc mic , pana cand orezul este facut.


Se da oala deoparte , se pune capacul si se lasa la racit.

 

TIPS-URI

1

Nu va spun ce aroma are , ca probabil stiti deja.

2

Mi se pare totusi putin cam dulce , pe gustul meu . data viitoare voi reduce cantitatea de zahar.

3

Spre sfarsit am pus si o cescuta de apa,deoarece mi s-a parut ca a scazut lichidul prea mult si orezul nu este facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez in lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

13.01.2013, 16:20

ANNA_46 1

13.01.2013, 18:03

Mmm.....delicioasa

Lau 1

13.01.2013, 18:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu ricotta