Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Laptele de cocos impreuna cu zaharul se pun la foc mic,intr-o oala cu strat antiaderent(eu am un set de oale cu strat de ceramica alba-de la Auchan).Cand da in fiert se adauga orezul. Se fierbe in continuare , la foc mic , pana cand orezul este facut.
Se da oala deoparte , se pune capacul si se lasa la racit.
1
Nu va spun ce aroma are , ca probabil stiti deja.
2
Mi se pare totusi putin cam dulce , pe gustul meu . data viitoare voi reduce cantitatea de zahar.
3
Spre sfarsit am pus si o cescuta de apa,deoarece mi s-a parut ca a scazut lichidul prea mult si orezul nu este facut.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult