Orez marocan in doua culori

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2014 | 3580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de orez
  • ulei de malsine
  • sare, piper
  • apa fierbinte (4 cani)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez marocan in doua culori:

Punem in cratita jumate din orez sa se prajeasca in ulei de masline, amestecand  . Lasam sa devina aproape maroniu (nu foarte inchis la culoare). Turnam restul orezului si imadiat turnam apa deodata , fara a amesteca. Adaugam sare, piper alb proaspat macinat si acoperim , lasand sa fiarba la foc mic. Nu amestecam. Cand apa scade, gustam si daca nue  fiert mai aduagam putina apa. Se lasa acoperit dupa ce am stins focul si servvim alaturi de carne cu sos sau alte preferinte. Acest orez are un gust aparte , de la orezul prajit .Mie personal imi place foarte mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez marocan in doua culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

cristeena20 1

21.05.2014, 13:48

e deosebit si diferit de orezul traditional. cand zic prajit ma refer ca il prajim pana devine maroniu...

marcela1979 1

21.05.2014, 14:09

Krystyan Trendy 1

21.05.2014, 14:41

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din orez cu ton