Orez mexican

de susu in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2015 | 4830 vizualizari

 

Minunata aceasta reteta, sursa: reteta de vero-closca/bucataras

 

INGREDIENTE

  • 450 gr amestec de legume congelate
  • 1 ceasca orez spalat
  • 1 ceapa rosie sau alba tocata marunt
  • 1/2 morcov ras fin
  • 1 capia rosu tocat sau taiat fideluta
  • 1 albitura rasa prin razatoarea mare
  • 4 cesti supa de legume sau pui daca nu e de post
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • condimente: 1 lgt curry, 1lgt boia dulce, sare, piper, turmeric, garam masala, sumac, tandoori masala
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez mexican:

Calim usturoiul zdrobit, adaugam pe rand ceapa, ardeiul, orezul, albitura si condimentele si calim dupa fiecare. Urmeaza legumele congelate si dupa ce le-am inabusit bine adaugam supa fierbinte. Lasam sa scada pana absoarbe aproape tot lichidul. Putem sa dam si la cuptor. Ca sa nu fie prea mult lichid putem adauga supa treptat cate o ceasca pana se evapora treptat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez mexican" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

cristinutanicolita 1

11.02.2015, 16:28

MotanLaOale 1

11.02.2015, 16:44

Rocsi 1

11.02.2015, 20:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi si cascaval