Orez prajit cu pui si sos de stridii

de Mitinita in Pui, 10 Iun 2012 | 5111 vizualizari

 

Daca va ramane orez de la mancarea chinezeasca, il puteti folosi a doua zi la orez prajit.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr piept de pui ,taiat in cubulete de 1 cm
  • 2 bucati de ceapa verde,taiata bucati
  • 2 catei de usturoi,taiati marunt
  • 1/4 lingurita ghimbir pudra
  • 2 linguri de sos de soia
  • 1 lingura de sos de stridii
  • 3 cani de orez alb simplu gatit la aburi,preparat in ziua anterioara
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita de ulei de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez prajit cu pui si sos de stridii:

Se amesteca pieptul de pui cu ghimbirul pudra si o lingura de sos de soia si se lasa deoparte 10 minute.

Se pune wokul pe foc,iar cand s-a infierbantat se adauga uleiul. Se pun bucatile de pui in wok si se prajesc. Se scot deoparte intr-o farfurie. 

In acelasi wok,se adauga ceapa verde,se caleste putin si se adauga usturoiul.

Se adauga orezul care a fost preparat cu o zi inainte,astfel nu va mai fi lipicios si va fi mai usor de prajit. Se amesteca bine,se adauga bucatile de pui, cealalta lingura de sos de soia si sosul de stridii.

Se adauga si uleiul de susan si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez prajit cu pui si sos de stridii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez brun cu legume si piept de pui