Orez prajit cu pui si sos de stridii

de -Miti- in Pui, 10 Iun 2012 | 2217 vizualizari

 

Daca va ramane orez de la mancarea chinezeasca, il puteti folosi a doua zi la orez prajit.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr piept de pui ,taiat in cubulete de 1 cm
  • 2 bucati de ceapa verde,taiata bucati
  • 2 catei de usturoi,taiati marunt
  • 1/4 lingurita ghimbir pudra
  • 2 linguri de sos de soia
  • 1 lingura de sos de stridii
  • 3 cani de orez alb simplu gatit la aburi,preparat in ziua anterioara
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita de ulei de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez prajit cu pui si sos de stridii:

Se amesteca pieptul de pui cu ghimbirul pudra si o lingura de sos de soia si se lasa deoparte 10 minute.


Se pune wokul pe foc,iar cand s-a infierbantat se adauga uleiul. Se pun bucatile de pui in wok si se prajesc. Se scot deoparte intr-o farfurie.


In acelasi wok,se adauga ceapa verde,se caleste putin si se adauga usturoiul.


Se adauga orezul care a fost preparat cu o zi inainte,astfel nu va mai fi lipicios si va fi mai usor de prajit. Se amesteca bine,se adauga bucatile de pui, cealalta lingura de sos de soia si sosul de stridii.


Se adauga si uleiul de susan si se serveste cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez prajit cu pui si sos de stridii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lau 1

11.06.2012, 08:19

ce bine arata

Geanina87 1

11.06.2012, 09:17

Interesant

RuxyRux 1

11.06.2012, 18:44

Tare gustos trebuie sa fie Miti!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Orez cu pui Yu Xiang