Orzo cu chorizo, naut si oua ochiuri

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2019 | 260 vizualizari

 

"Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva (400 grame) naut
  • ulei de masline
  • sare/piper
  • 100 grame chorizo
  • 4 oua
  • 300 grame orzo
  • 1 catel usturoi
  • 1/2 legatura marar
  • ulei de masline extra virgin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orzo cu chorizo, naut si oua ochiuri:

Orzo se fierbe confrom instructiunilor de pe ambalaj.


Mararul se toaca, usturoiul se piseaza.


Se indeparteaza invelisul carnatului si se taie felii care se prajesc 10 minute, in putin ulei, pana devin crocante. Se tranfera pe prosoape de hartie.


In uleiul ramas, se prajesc ouale in functie de preferinte. Se transfera pe o farfurie.


In aceeasi tigaie, se adauga orzo, nautul, chorizo, catelul de usturoi pisat, jumatate din cantitatea de marar, putin ulei de masline extra virgin si sare si se amesteca usor. Se lasa 1 minut.


Se serveste cu ouale prajite si restul de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orzo cu chorizo, naut si oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Aurelia 07_07 1

08.05.2019, 23:28

mihaelar63 1

09.05.2019, 04:59

mirela0911 1

10.05.2019, 09:23

Cred ca mi-ar placea!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cald, cu ochiuri in clatite cu spanac