Orzo cu chorizo, naut si oua ochiuri

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2019 | 98 vizualizari

 

"Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva (400 grame) naut
  • ulei de masline
  • sare/piper
  • 100 grame chorizo
  • 4 oua
  • 300 grame orzo
  • 1 catel usturoi
  • 1/2 legatura marar
  • ulei de masline extra virgin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orzo cu chorizo, naut si oua ochiuri:

Orzo se fierbe confrom instructiunilor de pe ambalaj.


Mararul se toaca, usturoiul se piseaza.


Se indeparteaza invelisul carnatului si se taie felii care se prajesc 10 minute, in putin ulei, pana devin crocante. Se tranfera pe prosoape de hartie.


In uleiul ramas, se prajesc ouale in functie de preferinte. Se transfera pe o farfurie.


In aceeasi tigaie, se adauga orzo, nautul, chorizo, catelul de usturoi pisat, jumatate din cantitatea de marar, putin ulei de masline extra virgin si sare si se amesteca usor. Se lasa 1 minut.


Se serveste cu ouale prajite si restul de marar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orzo cu chorizo, naut si oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Aurelia 07_07 1

08.05.2019, 23:28

mihaelar63 1

09.05.2019, 04:59

mirela0911 1

10.05.2019, 09:23

Cred ca mi-ar placea!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10688 puncte

 Merisor

9730 puncte

Rocsi

5870 puncte

RODIMUR

5393 puncte

mirela0911

5292 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de ied

de Bunica 7

ieri la 20:09

Tort Tiramisu

de RODIMUR 5

ieri la 15:11

Ciorba primavaratica de fasole boabe

ieri la 14:29

Sos marocan  Chermoula

ieri la 14:22

RETETA RECOMANDATA
Desert papanasi fierti cu branza dulce de vaci