Varza scazuta cu afumatura

de Valclaudia in Mancaruri cu carne, 7 Sep 2013 | 4074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras (rosu)
  • 3 linguri ulei
  • cateva bucati de carnati
  • 2 foi de dafin
  • afumatura (cat si de care aveti)
  • 1 cutiuta mica pasta de rosii
  • 1 legatura de marar si cimbru uscate
  • piper boabe
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza scazuta cu afumatura:

Spalam afumatura si o punem la fiert. Dupa cca 10 minute aruncam apa in care a fiert si o schimbam cu alta. Lasam sa fiarba la foc potrivit.


Varza se toaca marunt (sau se da pe razatoarea cu ochiuri mari).


Se presara putina sare deasupra si se framanta putin cu mainile sa se inmoaie.


Ceapa si ardeiul se spala, se toaca marunt si se calesc in ulei. Adaugam pasta de rosii, foile de dafin, punem cca 250 ml apa si adaugam varza framantata cu sare.


Adaugam afumatura fiarta separat, punem in mijlocul cratitei legatura de marar si cimbru, bucatile de carnati si fierbem la foc mic pana scade lichidul.


Mancarea este gata atunci cand carnea e fiarta suficient.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza scazuta cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Corinuta 1

08.09.2013, 13:17

Foarte buna!

laura_n 1

08.09.2013, 15:47

vai de viata mea, ma innebunesti (

diaconta 1

08.09.2013, 23:16

imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce calita cu costita afumata la Philips Multicooker