Osso buco la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 24 Oct 2019 | 3478 vizualizari

 

Inspirat de Miha.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati rasol de vita
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 ardei mic verde
  • 1 ardei mic rosu
  • 400g rosii in bulion
  • 250ml vin alb sec
  • 50ml ulei
  • 2-3 linguri faina
  • cimbru
  • boia afumata
  • piper
  • sare
  • GREMOLATA:
  • 3-4 catei usturoi
  • coaja de la o lamaie
  • o mana patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Osso buco la slow cooker Crock-Pot:

Feliile de rasol se sterg cu servetele absorbante, se presara cu sare si piper si se tavalesc prin faina.

Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se prajesc la foc iute feliile de rasol cate 2-3 minute pe fiecare parte si se scot pe o farfurie.

Legumele se curata si se toaca.

In vasul slow cookerului Crock-Pot se pun 2 linguri de ulei si legumele tocate.

Se pun peste si bucatile de rasol.

Deasupra se pun rosiile, cimbru, sare, piper si boia afumata.

Se toarna vinul (eu am avut rosu) si apa daca este necesar sa acopere carnea.

Se seteaza aparatul la High pentru 5 ore.

Se curata si se toaca marunt usturoiul, se rade coaja de la o lamaie si se toaca patrunjelul.

Se amesteca pentru sosul gremolata care se poate pune in vas la sfarsit sau in farfurie la servire.

Eu dupa 5 ore le-am scos intr-o tava si le-am bagat la cuptor pentru 20 de minute pentru a prinde culoare.

Se mananca fierbinte.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Osso buco la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu suc de rosii la slow cooker Crock-Pot