Osso buco la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 24 Oct 2019 | 3648 vizualizari

 

Inspirat de Miha.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati rasol de vita
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 ardei mic verde
  • 1 ardei mic rosu
  • 400g rosii in bulion
  • 250ml vin alb sec
  • 50ml ulei
  • 2-3 linguri faina
  • cimbru
  • boia afumata
  • piper
  • sare
  • GREMOLATA:
  • 3-4 catei usturoi
  • coaja de la o lamaie
  • o mana patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Osso buco la slow cooker Crock-Pot:

Feliile de rasol se sterg cu servetele absorbante, se presara cu sare si piper si se tavalesc prin faina.

Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se prajesc la foc iute feliile de rasol cate 2-3 minute pe fiecare parte si se scot pe o farfurie.

Legumele se curata si se toaca.

In vasul slow cookerului Crock-Pot se pun 2 linguri de ulei si legumele tocate.

Se pun peste si bucatile de rasol.

Deasupra se pun rosiile, cimbru, sare, piper si boia afumata.

Se toarna vinul (eu am avut rosu) si apa daca este necesar sa acopere carnea.

Se seteaza aparatul la High pentru 5 ore.

Se curata si se toaca marunt usturoiul, se rade coaja de la o lamaie si se toaca patrunjelul.

Se amesteca pentru sosul gremolata care se poate pune in vas la sfarsit sau in farfurie la servire.

Eu dupa 5 ore le-am scos intr-o tava si le-am bagat la cuptor pentru 20 de minute pentru a prinde culoare.

Se mananca fierbinte.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Osso buco la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci cu piept de pui la slow cooker Crock-Pot