Osso buco la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 24 Oct 2019 | 536 vizualizari

 

Inspirat de Miha.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati rasol de vita
  • 2 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 ardei mic verde
  • 1 ardei mic rosu
  • 400g rosii in bulion
  • 250ml vin alb sec
  • 50ml ulei
  • 2-3 linguri faina
  • cimbru
  • boia afumata
  • piper
  • sare
  • GREMOLATA:
  • 3-4 catei usturoi
  • coaja de la o lamaie
  • o mana patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Osso buco la slow cooker Crock-Pot:

Feliile de rasol se sterg cu servetele absorbante, se presara cu sare si piper si se tavalesc prin faina.


Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se prajesc la foc iute feliile de rasol cate 2-3 minute pe fiecare parte si se scot pe o farfurie.


Legumele se curata si se toaca.


In vasul slow cookerului Crock-Pot se pun 2 linguri de ulei si legumele tocate.


Se pun peste si bucatile de rasol.


Deasupra se pun rosiile, cimbru, sare, piper si boia afumata.


Se toarna vinul (eu am avut rosu) si apa daca este necesar sa acopere carnea.


Se seteaza aparatul la High pentru 5 ore.


Se curata si se toaca marunt usturoiul, se rade coaja de la o lamaie si se toaca patrunjelul.


Se amesteca pentru sosul gremolata care se poate pune in vas la sfarsit sau in farfurie la servire.


Eu dupa 5 ore le-am scos intr-o tava si le-am bagat la cuptor pentru 20 de minute pentru a prinde culoare.


Se mananca fierbinte.


Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Osso buco la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

26.10.2019, 19:27

MotanLaOale 1

26.10.2019, 19:57

mihaelar63 1

01.11.2019, 00:53

Place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L