Ostropel cu pulpe de pui

de Andra_Constantinescu in Pui, 27 Iun 2015 | 1729 vizualizari

 

Rezista cineva la ostropel? Eu cred ca nu pentru ca romanul nu poate trai fara usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe proaspete de pui;
  • sare;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • circa 600 ml apa;
  • 400 g de rosii fara piele, taiate, din conserva;
  • o capatana de usturoi.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu pulpe de pui:

Se curata si se spala pulpele. Se dau cu sare si cu boia de ardei dulce. Se pun intr-o tigaie cu 200 ml apa la fiert si se acopera cu un capac. Daca apa scade si pulpele nu sunt fierte, se mai completeaza cu apa.


Cand pulpele sunt gata si apa s-a evaporat in mare parte, se adauga rosiile, se clateste conserva cu apa si continutul se adauga in tigaie. Se mai lasa la fiert pana cand scade sosul. Se ia tigaia de pe foc.


Se curata usturoiul, se spala, se zdrobeste si se adauga peste ostropel, atunci cand se racoreste.


Se poate servi cu mamaliguta calda.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Sosul se poate lasa si mai lichid decat l-am lasat eu.

2

Se pot adauga si ierburi aromatice ca oregano, maghiran sau busuioc.

3

Usturoiul se adauga atunci cand ostropelul se racoreste ca sa nu prinda miros de oparit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

29.06.2015, 10:07

Andra_Constantinescu 1

30.06.2015, 20:36

Multumesc tuturor!

Xandrinne 1

21.12.2015, 08:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Pui la rotisor