Ostropel cu pulpe de pui

de Andra_Constantinescu in Pui, 27 Iun 2015 | 3250 vizualizari

 

Rezista cineva la ostropel? Eu cred ca nu pentru ca romanul nu poate trai fara usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe proaspete de pui;
  • sare;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • circa 600 ml apa;
  • 400 g de rosii fara piele, taiate, din conserva;
  • o capatana de usturoi.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel cu pulpe de pui:

Se curata si se spala pulpele. Se dau cu sare si cu boia de ardei dulce. Se pun intr-o tigaie cu 200 ml apa la fiert si se acopera cu un capac. Daca apa scade si pulpele nu sunt fierte, se mai completeaza cu apa. 

Cand pulpele sunt gata si apa s-a evaporat in mare parte, se adauga rosiile, se clateste conserva cu apa si continutul se adauga in tigaie. Se mai lasa la fiert pana cand scade sosul. Se ia tigaia de pe foc.

Se curata usturoiul, se spala, se zdrobeste si se adauga peste ostropel, atunci cand se racoreste.

Se poate servi cu mamaliguta calda.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sosul se poate lasa si mai lichid decat l-am lasat eu.

2

Se pot adauga si ierburi aromatice ca oregano, maghiran sau busuioc.

3

Usturoiul se adauga atunci cand ostropelul se racoreste ca sa nu prinda miros de oparit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Prima Latte III negru

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

29.06.2015, 10:07

Andra_Constantinescu 1

30.06.2015, 20:36

Multumesc tuturor!

Xandrinne 1

21.12.2015, 08:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei prajiti
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu branzeturi si invelit in bacon