Ostropel de pui

de Oana in Pui, 25 Sep 2009 | 14788 vizualizari

 

Copanele cu sos delicios, arome imbietoare de cimbru si usturoi, mmmmmmm! Copiilor le-am pus si putin piure langa, noi am mancat cu paine aburinda de casa!

 

INGREDIENTE

  • o casoleta cu ciocanele de pui
  • un ardei gras rosu, mare si carnos
  • 2 rosii mari de gradina
  • o ceapa mare
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • marar si patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Carnea de pui se spala si se aseaza intr-un vas de iena. Legumele se spala, ceapa si usturoiul se curata si apoi se robotesc bine :) Rosiile se curata de piele si se fac si ele cu blenderul. Ardeiul gras se marunteste si el la fel. Se adauga toate legumele, aproape pasta, desupra copanelelor, se pune o cana cu apa, se condimenteaza si se baga vasul acoperit la cuptor. La final se adauga verdeata tocata marunt.

 

TIPS-URI

1

Ostropelul se poate prepara si pe foc, nu la cuptor, innabusind legumele maruntite bine cu carnea, apoi se fierbe cu capac pana este gata.

2

Se serveste la fel de bine si cu mamaliguta fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (16)

Oana 1

30.09.2009, 15:24

Ma bucur mult, Rivka!

rivka 1

01.10.2009, 12:48

Pai da azi mi-a trimis un mail ca cica mai este ostropel?
acum ar tot manca , ii place mult, ma bucur ca in ultima vreme nu mai stiam ce sa gatesc ca porc nu, pui nu ca fusesm eu plecata 1 luna si ii lasesm pui facut la cuptor in congelator si asa se saturase ca nu mai vroia sa auda de pui...acum asta ii place , il fac de acum des...

Oana 1

01.10.2009, 16:09

Ce dragut, Rivka! pai fa-i omului sa pape De data asta baga o mamaliguta in loc de paine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticlă