Ostropel de pui ca la mama acasa

de claudiaO in Pui, 12 Noi 2019 | 6052 vizualizari

 

Pui, usturoi, combru...hmmmm ce bine miroase in bucatarie!

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 3 cutii rosii cuburi decojite in suc
  • 2 lingurite cimbru
  • sare, piper
  • 2 lingurite zahar
  • 1 foaie dafin
  • patrunjel
  • 3 linguri ulei
  • 6 -8 catei de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui ca la mama acasa:

Pulpele de pui si curatam si le portionam in 2 pe fiecare.

Incingem uleiul si punem la rumenit puiul. Saram si piperam putin. Cand puiul s-a rumenit, adaugam rosiile, foaia de dafin, cimbru si 2 catei de usturoi. Lasam pe foc vreo 10 minute, adaugam zaharul, potrivim de sare si piper si lasam sa fierba pana se patrunde carnita si sosul se ingroasa frumos. La final zdrobim restul de usturoi, il punem in cratita, adaugam si patrunjleul si punem capacul pentru a ameti aromele.

Servim cu paine proaspata sau mamaliguta, ori piure de cartofi, sau simplu langa niste castravciori acrii!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (8)

Rocsi 1

14.11.2019, 19:41

Imi place mult ostropelul! Daca mai pui si niste paine calda langa, pregatita in casa, este si mai grozav!

dantes 1

16.11.2019, 10:35

Bun!

lucy2002 1

12.12.2019, 11:09

Cu mamaliguta este super bun!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume in vas roman