Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci

de luminita20_2006 in Pui, 13 Sep 2010 | 5117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -4 pulpe de pui
  • -1morcov
  • - 1 ardei
  • -1 ceapa
  • -700 gr ciuperci
  • - sos soia
  • - piper
  • -1 ardei rosu
  • -usturoi
  • -300m vin
  • -patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci:


Pulpele de pui se dezoseaza, se aseaza intr-un vas si se marineaza cu 2 linguri sos soia. Morcovul se da prin razatoarea mare, ciupercile si ceapa se taia felii marunt la fel si ardeiul. Se amesteca tot cu o lingura de sos soia.Se umplu pulpele de pui cu compozitia rezultata. Se ruleaza carnea si se leaga cu ata. Se aseaza carnea intr- tava unsa cu unt si un pic de ulei si se da la cuptor sa se rumeneasca. Cand au pins culoare se aduga vinul si se lasa sa se faca carnea.


Garnitura:Ciupercile ramase se taie in patru se pun in tigaia incinsa cu un pic de ulei si se prajesc se aduga si ardeiul rosu taiat cuburi mai mari. La final se adauga patrunjel tocat si usturoi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

luminita20_2006 1

14.09.2010, 10:30

MIHA CE TARE ESTI.....

nadina73 1

14.09.2010, 12:36

buna rau nu gluma ,ciuperci,pui..........deci vin la masa,castravetile il las lui ina

lilik 1

14.09.2010, 12:58

hop si eu.......mekr o ciupercutza de pofta dak mai e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui