Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci

de luminita20_2006 in Pui, 13 Sep 2010 | 4977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -4 pulpe de pui
  • -1morcov
  • - 1 ardei
  • -1 ceapa
  • -700 gr ciuperci
  • - sos soia
  • - piper
  • -1 ardei rosu
  • -usturoi
  • -300m vin
  • -patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci:


Pulpele de pui se dezoseaza, se aseaza intr-un vas si se marineaza cu 2 linguri sos soia. Morcovul se da prin razatoarea mare, ciupercile si ceapa se taia felii marunt la fel si ardeiul. Se amesteca tot cu o lingura de sos soia.Se umplu pulpele de pui cu compozitia rezultata. Se ruleaza carnea si se leaga cu ata. Se aseaza carnea intr- tava unsa cu unt si un pic de ulei si se da la cuptor sa se rumeneasca. Cand au pins culoare se aduga vinul si se lasa sa se faca carnea.


Garnitura:Ciupercile ramase se taie in patru se pun in tigaia incinsa cu un pic de ulei si se prajesc se aduga si ardeiul rosu taiat cuburi mai mari. La final se adauga patrunjel tocat si usturoi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

luminita20_2006 1

14.09.2010, 10:30

MIHA CE TARE ESTI.....

nadina73 1

14.09.2010, 12:36

buna rau nu gluma ,ciuperci,pui..........deci vin la masa,castravetile il las lui ina

lilik 1

14.09.2010, 12:58

hop si eu.......mekr o ciupercutza de pofta dak mai e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu piept de pui (reteta video)