Ostropel de pui cu ardei

de ralu_ca in Pui, 8 Iun 2014 | 18002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • copanele, aripioare, piept pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
  • 2 linguri faina
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia ardei dulce
  • 1 borcan rosii in bulion
  • bulion
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui cu ardei:

Am spalat carnea am portionat-o. Ardeii si ceapa i-am taiat julien. Intr-o cratita am incins ulei si am prajit carnea pe o parte si alta, apoi le-am scos si le-am pus in vas de yena. In uleiul incins am calit ardeiul si ceapa cateva minute, apoi am pus rosiile din borcan, bulionul, sare, piper, boia amestecand usor. Faina am dizolvat-o in putina apa si am turnat peste compozitie. Am lasat sa fiarba pana cand scade sosul obtinut. Am pus si patrunjel tocat. In vasul de yena peste carne am turnat sosul, iar deasupra mujdeiul de usturoi ( pe care l-am preparat ). Am mai condimentat, pentru ca am simtit nevoia, dar am pus si cimbru. Am introdus la cuptor pana se rumeneste.


Am obtinut o mancare deosebita !


Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

angib 1

24.05.2015, 02:14

vasul de yena acoperit la cuptor sau nu?

ralu_ca 1

25.05.2015, 06:27

neacoperit

-Licurici- 1

12.06.2015, 12:03

Arata asa de bine!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Ostropior oltenesc cu pui