Ostropel de pui à la Ana

de Anamaria Cook in Pui, 3 Mar 2012 | 4070 vizualizari

 

Prepar aceasta reteta in zilele cand nu prea am mult timp sa petrec in bucatarie...Stiu ca nu este ostropelul traditional dar cine spune ca nu ne putem adapta retetele dupa propriile gusturi :).

 

INGREDIENTE

  • o ceapa marisoara sau doua mai mici
  • o jumatate piept de pui(sau orice alta carne)
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4-5 ciuperci (optional)
  • 7-8 rosii potrivite
  • un ardei gras
  • 5 linguri de vin rosu
  • 3 lingurite faina
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui à la Ana:

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei incins.


Apoi se adauga ardeiul taiat marunt si ciupercile taiate felii. Se adauga faina si se amesteca bine


Cand ceapa este calita se adauga puiul taiat bucati. Adaugati sare si piper dupa gust.


Intre timp opariti rosiile in apa fiarta. Cand s-a crapat coaja se scot din apa se curata si se paseaza cu o furculita. Se adauga peste ceapa cu puiul, apoi adaugati vinul si lasati sa fiarba la foc mic.


Cand puiul este gata se taie usturoiul marunt si se adauga peste sos. Se mai lasa pe foc inca 15-20 minute. La final se adauga patrunjelul tocat marunt.


Serviti cu piure de cartofi.

POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui à la Ana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Laly 1

04.03.2012, 20:32

Buuun

Lau 1

04.03.2012, 21:50

bun

babi5 1

29.08.2013, 08:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de iarna