Ostropior cu carnati si aripioare

de Rahela Velicu in Pui, 12 Noi 2017 | 3975 vizualizari

 

Foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati proaspeti
  • 7-8 aripioare
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 7-8 rosii sau 3 linguri pasta de tomate
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • busuioc
  • oregano
  • patrunjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropior cu carnati si aripioare:

Taiem ceapa marunt, ardeii julien si le punem impreuna la calit in ulei incins, pentru 5-6 min.
Separam copanelul de cealalta parte a aripioarelor, iar varfurile nu le-am folosit. Punem carnea peste legume la calit.

 Adaugam si carnatii proaspeti taiati rondele. Lasam impreuna la calit pentru 10 min.

Adaugam  pasta de tomate si 1 cana de apa ( puteti folosi rosii date pe razatoare si in acest caz puneti mai putina apa). Mai lasam 25 de min. la fiert. Mai adaugam apa, daca mai este nevoie.

Adaugam usturoiul tocat marunt, oregano, busuioc si sare dupa gust. Mai lasam 5 min. pe foc si putem stinge focul. Presaram patrunjel tocat marunt deasupra.

Servim cu mamaliguta.

TIPS-URI

1

Si cu un castravecior acru merge de minune.

2

Carnaciorii sa fie afumati, ii dau un gust bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropior cu carnati si aripioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu spanac in sos de smantana