Otet cu tarhon si tarhon in otet

de -Miti- in Conserve, 27 Iul 2012 | 1345 vizualizari

 

Reteta am vazut-o tot pe aici,pe la kamy parca. Am facut si otet aromat,dar am pus si tarhon in otet

 

INGREDIENTE

  • 500 ml otet alb de 9 grade
  • 3 manunchiuri de tarhon
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Otet cu tarhon si tarhon in otet:

Pentru tarhon in otet :Se spala tarhonul si se rup frunzulitele.Se pun frunzulitele in borcan si se apasa bine. Cand s-a umplut,adaugam otet,inchidem borcanul si lasam in camara.

Pentru otet cu tarhon: se adauga frunzulite si bucati tari din tulpina care au ramas de la tarhonul in otet. Se toarna otet peste si se lasa la camara cel putin doua saptamani scuturand din cand in cand sticla.

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Otet cu tarhon si tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

27.07.2012, 17:25

place

mirela0911

mirela0911 1

27.07.2012, 20:15

Asa pun si eu!

iri_iri

iri_iri 1

28.07.2012, 05:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!