Pasta de ardei kapia

de lia maria in Conserve, 17 Sep 2010 | 7628 vizualizari

 

O conserva foarte usor de preparat, foloseste pentru a da gust si culoare preparatelor culinare.

 

INGREDIENTE

  • 1kg ardei curatat
  • 220g sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei kapia:

Ardeii, bine copti, fara urme de fermentare, spalati,curatati de seminte si cotoare, ii trecem prin masina de tocat carne si apoi pasta obtinuta o cantarim. Pentru fiecare kg de pasta vom pune 220g sare. Amestecam bine si lasam compozitia asa sa stea de pe o zi pe alta. A doa zi, mai amestecam o data de doua ori, pana ne pregatim borcanele sau sticlele. Punem pasta in sticlele sterilizate, legam sau capsam, etichetam si depozitam in camara. Eu o folosesc pe timpul iernii, mai ales la prepararea ciorbelor.



 

TIPS-URI

1

cantitatea ce se vede in poze, am obtinut-o din 1,3 kg ardei macinat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Ina 1

17.09.2010, 18:49

este excelenta! merita toate furcile

Sylvia 1

18.09.2010, 12:29

Vai ce minunatie si ce frumos etichetate o adevarata maestra esti, felicitarile mele o sa fac reteta asta dar in cantitate mai micuta

Laly 1

19.09.2010, 00:15

Ce minunatie,trebuie neaparat testata.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ardei kapia la borcan