Oua cu bacon in sos de mustar

de Maria68 in Bucataras in oras, 26 Apr 2012 | 3894 vizualizari

 

Dupa Paste raman o multime de oua fierte si nu prea stim ce sa facem cu ele.
Dar aceasta reteta se poate folosi si cu alte ocazii, pentru ca intradevar este o reteta

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu bacon in sos de mustar:

Se decojesc cartofii, se taie si se fierb in apa cu sare timp de cca. 20min. Ouale se fierb tari 10 min. Se trec prin apa rece si se decojesc. Se curata prazul si se taie rondele. Se incinge 1 lingura de unt, se introduce inauntru prazul si se caleste 5-7 min.  Se topeste 1 lingura de unt si se caleste inauntru faina.Se inglobeaza treptat supa si se lasa sa fiarba 5 min. Se inglobeaza smantana si mustar, sare, piper si zahar(putin). 

Fiecare ou se infasoara intr-o felie de bacon. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste inauntru ouale.   Se scot ouale prajite din tigaie si se aseaza pe un platou adanc, impreuna cu sosul si cu prazul.  Se scurg cartofii, se lasa sa se racoreasca putin si se presara deasupra patrunjel. Se servesc alaturi de oua, in sosul de mustar.  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu bacon in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cartofi si oua invelite in bacon