Oua cu fasole si toast cu ricotta

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 2 Dec 2015 | 1091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 400 grame fasole la conserva
  • 250 grame rosii cherry
  • 1/2 lamaie
  • ulei de masline
  • 4 tulpini busuioc proaspat
  • 1/2 lingurita seminte de fenicul
  • 2 felii de paine integrala
  • 2 lingurite cu varf de ricotta
  • otet balsamic (optional)
  • sos picant (optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu fasole si toast cu ricotta:

Se taie rosiile in 2 si se amesteca cu 1 lingura ulei de masline, busuiocul, sare si sucul de lamaie si se lasa la macerat.


Se incalzeste o tigaie la foc mare si se adauaga fasolea scursa de apa, impreuna cu semintele de fenicul si piper.


Se lasa 5 minute, pana devin crocante. Se adauga rosiile si 100 ml apa si se lasa sa fiarba la foc mare 1 minut. Se sparg ouale in tigaie, se acopera cu un capac, se reduce focul la mediu spre mic si se gatesc 3-4 minute, in functie de preferinte.


Intre timp se prajeste painea pe un un gratar fierbinte, apoi se ung feliile cu ricotta.


Se servesc ouale cu feliile de paine, cateva frunze de busuioc si otet balsamic, sos picant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu fasole si toast cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gicuta69 1

03.12.2015, 08:32

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 16:14

bune, bune!

Satisfyyourcravings 1

05.12.2015, 16:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Toast cu spanac, oua si parmezan