Oua de gasca umplute

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2012 | 2637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua de gasca+2 oua de gaina pentru maioneza
  • 200 gr pateu de porc
  • jumate de ceapa
  • maioneza
  • sare,piper
  • Pentru ornat:
  • rosii
  • ardei rosu
  • castravete
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de gasca umplute:

Pentru inceput punem ouale la fiert in apa cu sare si le lasam aproximativ 20 minute din momentul in care a inceput apa sa clocoteasca.


Dupa 20 minute, luam ouale de pe foc, scurgem apa de pe ele si turnam apa rece, si le mai lasam aproximativ 10 minute sa se raceasca si daca se racesc se curata si mult mai usor de coaja. Dupa ce s-au racit curatam ouale si le taiem pe jumatate cu ajutorul unui cutit. Scoatem galbenusrile si le punem intr-un castron.


Cu ajutorul unei furculite pasam galbenusrile apoi adaugam pateul, razuim prin razatoare ceapa si o lingura de maioneza dupa care mixam cu mixerul pana obtinem o pasta si punem sare si piper dupa gust.Cu aceasta pasta umplem albusurile si le ornam.


Dupa ce le-am ornat, am pus intr-un platou maioneza pregatita (2 galbenusuri de ou,mustar si ulei) dupa care asezam ouale.Apoi se pun la frigider pentru minim o ora si apoi se pot servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de gasca umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

aalliinnaa07 1

10.05.2012, 12:23

eu am avut cateva oua de gasca si nu stiam ce sa fac cu eleapoi mi-a venit ideea sa fac oua umplute
ma bucur ca va place

cocolina 1

10.05.2012, 21:42

foarte bune imi plac

mamaieelena 1

11.05.2012, 10:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii,bacon si mozzarella