Oua de gasca umplute

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2012 | 2486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua de gasca+2 oua de gaina pentru maioneza
  • 200 gr pateu de porc
  • jumate de ceapa
  • maioneza
  • sare,piper
  • Pentru ornat:
  • rosii
  • ardei rosu
  • castravete
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de gasca umplute:

Pentru inceput punem ouale la fiert in apa cu sare si le lasam aproximativ 20 minute din momentul in care a inceput apa sa clocoteasca.


Dupa 20 minute, luam ouale de pe foc, scurgem apa de pe ele si turnam apa rece, si le mai lasam aproximativ 10 minute sa se raceasca si daca se racesc se curata si mult mai usor de coaja. Dupa ce s-au racit curatam ouale si le taiem pe jumatate cu ajutorul unui cutit. Scoatem galbenusrile si le punem intr-un castron.


Cu ajutorul unei furculite pasam galbenusrile apoi adaugam pateul, razuim prin razatoare ceapa si o lingura de maioneza dupa care mixam cu mixerul pana obtinem o pasta si punem sare si piper dupa gust.Cu aceasta pasta umplem albusurile si le ornam.


Dupa ce le-am ornat, am pus intr-un platou maioneza pregatita (2 galbenusuri de ou,mustar si ulei) dupa care asezam ouale.Apoi se pun la frigider pentru minim o ora si apoi se pot servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de gasca umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

aalliinnaa07 1

10.05.2012, 12:23

eu am avut cateva oua de gasca si nu stiam ce sa fac cu eleapoi mi-a venit ideea sa fac oua umplute
ma bucur ca va place

cocolina 1

10.05.2012, 21:42

foarte bune imi plac

mamaieelena 1

11.05.2012, 10:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv