Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Acesta varianta a fost cea mai apreciata!;) Reteta din aceeasi carte!
Ouale se pun la fiert in apa rece cu putina sare, si se lasa, cca. 5 minute dupa ce incepe sa clocoteasca apa. Intre timp untul se topeste, se adauga faina, zeama de supa sau apa, laptele si se amesteca energic, pana se omogenizeaza sosul, lasandu-se la foc mic, amestecand incontinuu cca. 5 minute. Sosul obtinut se asezoneaza cu sare, piper alb, zeama de lamaie, cascaval ras si sunca tocata marunt. Ouale se servesc in sos de cascaval si sunca.
1
oula de prepelita se pot inlocui cu oua de gaina, dar se va micsora cantitatea
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult