Salata boeuf

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2012 | 3821 vizualizari

 

De Paste am facut mai multe salate printre care salata de boeuf.
Este preferata mea, mai ales in perioadele reci ale anului si poate fi folosita ca aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi medii
  • 3 morcovi
  • 100 g sunca de pui
  • 200 g maioneza
  • 5-6 castaveti murati
  • 5 gogosari murati
  • sare dupa gust
  • masline, castravete si gogosar pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf:

Se spala bine cartofii si morcovii si se pun la fiert in coaja (separat). Avem grija sa nu se fiarba foarte tare ca sa se farame.


Folosim o furculita pentru a incerca daca s-au fiert. Se lasa la racit, apoi se curata si se taie cubulete (sau se dau prin sita speciala).


Sunca de pui se taie cubulete, la fel toata acritura (castravetii si gogosarii).


Se amesteca toate ingredientele, se pune maioneza si sare dupa gust.


Maioneza poate fi cumparata sau facuta in casa (eu am facut).


Se orneaza dupa pura inspiratie si se pune la rece.


Se serveste dupa cel putin 3 ore de tinut la frigider.


Eu am facut reteta dubla ca de obicei.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Steffy 1

07.05.2012, 22:52

Daca o sa citesti mai multe retete vei vedea ca se pune carne, de obicei fiarta. Eu am inlocuit-o cu sunca de pui.
Astept retetele tale weronik68...

nilgun 1

20.04.2013, 19:19

si eu fac tot cu piept de pui...dar la origine salata de boeuf e facuta cu carne de vita fiarta si taiata cubulete

nilgun 1

20.04.2013, 19:20

si nici eu nu pun
mazare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Salata Boeuf