Salata boeuf

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2012 | 6396 vizualizari

 

De Paste am facut mai multe salate printre care salata de boeuf.
Este preferata mea, mai ales in perioadele reci ale anului si poate fi folosita ca aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi medii
  • 3 morcovi
  • 100 g sunca de pui
  • 200 g maioneza
  • 5-6 castaveti murati
  • 5 gogosari murati
  • sare dupa gust
  • masline, castravete si gogosar pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf:

Se spala bine cartofii si morcovii si se pun la fiert in coaja (separat). Avem grija sa nu se fiarba foarte tare ca sa se farame.

Folosim o furculita pentru a incerca daca s-au fiert. Se lasa la racit, apoi se curata si se taie cubulete (sau se dau prin sita speciala).

Sunca de pui se taie cubulete, la fel toata acritura (castravetii si gogosarii).

Se amesteca toate ingredientele, se pune maioneza si sare dupa gust.

Maioneza poate fi cumparata sau facuta in casa (eu am facut).

Se orneaza dupa pura inspiratie si se pune la rece.

Se serveste dupa cel putin 3 ore de tinut la frigider.

Eu am facut reteta dubla ca de obicei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (17)

Steffy 1

07.05.2012, 22:52

Daca o sa citesti mai multe retete vei vedea ca se pune carne, de obicei fiarta. Eu am inlocuit-o cu sunca de pui.
Astept retetele tale weronik68...

nilgun 1

20.04.2013, 19:19

si eu fac tot cu piept de pui...dar la origine salata de boeuf e facuta cu carne de vita fiarta si taiata cubulete

nilgun 1

20.04.2013, 19:20

si nici eu nu pun
mazare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf