Cum se fierbe porumbul

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2010 | 3606 vizualizari

 

Cum se fierbe porumbul. Este perioada porumbului si nu ar fi pacat sa treaca sezonul sa nu savuram un porumb fiert sau copt.? Eu va invit la un porumb fiert.

 

INGREDIENTE

  • 3 buc. porumb
  • 1 l apa
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se fierbe porumbul:

Cum se fierbe porumbul. Se aleg 3 bucati de porumb in lapte pe care ii scotem din panuse, ii curatam de matase si carora le rupem varful. Pe fundul unui vas punem cateva panuse, apoi porumbii si acoperim cu panuse si apoi cu apa. Acoperim vasul cu un capac si lasam la fiert circa 40 minute. Dupa ce au fiert ii scoatem din apa, presaram sare pe ei si ii servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se fierbe porumbul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Corinuta 1

18.08.2010, 23:21

Medi......imi place mult, dar anul asta n-am fiert. In schimb anul trecut cand am fost gravida........fara numar!

jolygina 1

19.08.2010, 13:40

ce pofta imi e ,eu nu gasesc sa cumpar

Ligia Bxl 1

15.03.2011, 12:35

ce pofta imi e de porumb

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Lutica