Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
1.Am pus cartofi la fiert cu apa rece si sare.Dupa ce s-a fiert i-am scos si i-sm lasat la racit.
2.Am pus la inmuiat painea,apoi am scurs-o si am faramitat-o.Am curatat cartofi si i-am dat pe razatoarea mare.
3.Am pus cartofi rasi si paine intr-un castron,am adaugat patrunjel tocat marunt,sare,piper,oua,parmezan ras si am mestecat bine.
4.Am incins uleiul bine,am modelat cu mainile umezite si am format crochetele,le-am dat prin pesmet si apoi le-am prajit.
5.Le-am scos pe servetele sa absoarba uleiul.
Serviti calde, ca aperitiv sau garnitura.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult