Oua de prepelita pe pat de spanac

de Dya Daniela Andrei in Mancare copii, 2 Feb 2014 | 3916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oua de prepelita
  • 50 gr cascaval
  • 1 ardei gras rosu, mic
  • cateva frunze de spanac proaspat (eu am avut congelat)
  • optional: 1/2 lingurita cu ulei si un praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de prepelita pe pat de spanac:

Intr-un vas mic (ce nu necesita ulei) asezam frunzele de spanac proaspete si felii de ardei gras si cascaval printre care spargem ouale de prepelita. Daca se doreste se poate aduga si cateva picaturi de ulei si un praf de sare. Dam vasul la cuptor cam 20 de minute, suficient cat ouale sa se coaca bine.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Numarul oualor variaza in functie de varsta copilului. La fel si adaosul de ulei si sare.

2

Daca copilul este suficient de mare, le puteti coace pana se incheaga albusul, galbenusul ramanad moale. (Personal, pentru BBk, gatesc ouale pana ce galbenusul este complet copt)

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita pe pat de spanac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu ou ochi