Oua Faberge

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 3364 vizualizari

 

De cand ma pregatesc pentru asa ceva! A fost dragoste la prima vedere, cand le-am gasit cautand retete speciale pentru aperitive. Si acum,am prins ocazia potrivita!

 

INGREDIENTE

  • - 20 coji de oua intregi
  • - 300 g legume mexicane,congelate
  • - 150 g piept de pui afumat
  • - 1000 ml apa
  • - 2 plicuri de gelatina granule ( 20g)
  • - sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua Faberge:

Atunci cand folosesti oua intregi spargi doar cat o moneda de 10 bani si golesti cu grija continutul. Speli bine cojile astfel obtinute si le pui la uscat. Legumele le pui la fiert in apa (cca 750ml ) cu sare ,pana cand dau un clocot. Pieptul de pui il tai cubulete. Gelatina o pui la inmuiat in 250 ml de apa rece, pana se umfla, apoi o lasi la foc mic pana se lichefiaza, cu grija sa nu se fiarba (daca fierbe,se taie!). Lasi gelatina sa se racoreasca.


Cand legumele sunt fierte, le strecori si lasi supa la racit. Amesteci gelatina cu supa. Umpli cojile de oua cu legume si piept de pui, cam 1/3 si completezi cu supa. Lasi ouale la rece cca 3 ore. Cand vrei sa le servesti, le decojesti cu grija si le asezi pe felii de cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua Faberge" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

claudiaO 1

29.04.2014, 15:10

superbe!

pity19 1

29.04.2014, 15:28

Ce faine sunt!

Rocsi 1

30.04.2014, 10:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Trufa
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti