Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2016 | 697 vizualizari

 

Perfecte pentru gustarea de dupa-amiaza.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 grame patrunjel
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • 4 linguri ulei de masline
  • 30 grame fistic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic:

Se fierb ouale dupa preferinte.


Intr-un mojar, se transforma patrunjelul, tarhonul si putina sare intr-o pasta. Se adauga uleiul si se amesteca pentru omogenizare.


Se toaca fisticul nu foarte fin.


Se servesc ouale cu ulei aromatizat si fistic

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Zamfira 1

02.02.2016, 21:03

mihaelar63 1

03.02.2016, 00:54

Place !!!!

Rocsi 1

03.02.2016, 11:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu carne de pui si ciuperci
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu ceapa si kefir