Oua haioase

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2012 | 4557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 pateu mic de pui
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingurita mustar
  • sare, piper
  • SOS: smantana, maioneza
  • ornat: ardei rosu, masline negre, marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua haioase:

Fierbem ouale in coaja, le lasam la racit, apoi le curatam. Taiem ouale in doua (transversal), scoatem galbenusurile si le punem intr-un bol. Le zdrobim si adaugam un pateu de pui, smantana, mustar si maioneza (cantitatile de la ingrediente), sare si piper dupa gust. Omogenizam toate componentele si umplem jumatatile de oua (am folosit o pompita de cofetarie). Pregatim sosul din smantana si maioneza pe care o turnam peste ouale umplute. Ornam cu ardei, masline si marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua haioase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

AnyCostescu 1

12.10.2012, 20:52

daaa intr-adevar bune

olivee 1

12.10.2012, 23:17

super super..

mamaieelena 1

13.10.2012, 07:39

frumoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2450 puncte

Rocsi

1693 puncte

 Merisor

1400 puncte

Catalina L

1292 puncte

Panacris

1007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Langosi cu branza si smantana