Oua in sos de rosii picant

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 3 Oct 2017 | 1521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii coapte de gradina
  • 2 oua de casa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • un praf de fulgi chili
  • frunze de busuioc proaspete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in sos de rosii picant:

Rosiile se spala, se taie in doua, se curata de cotoare si se trec prin robot.


Punem uleiul la incins, adaugam rosiile pasate si condimentele.


Lasam la foc mediu pana scade apa, apoi spargem ouale in mijlocul sosului din tigaie, acoperim cu un capac tigaia si lasam sa se gateasca dupa preferinta galbenusul.


Eu prefer ouale mai gatite, asa ca am lasat sa se inchege bine galbenusul.


Adaugam busuioc verde.


Servim ouale in sos cu paine prajita.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de rosii picant" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

03.10.2017, 12:01

bune bune

Rahela Velicu 1

04.10.2017, 18:32

Rocsi 1

04.10.2017, 20:28

Sotului meu ii place mult acest preparat!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

  Drob cu ciuperci!

de abetina 3

pe 05.05 la 21:37

Cotlet de porc cu sos de mustar

de Rocsi 9

pe 05.05 la 20:50

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

  Drob cu ciuperci!

de abetina 3

pe 05.05 la 21:37

Cotlet de porc cu sos de mustar

de Rocsi 9

pe 05.05 la 20:50

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ochiuri de ou la capac