Oua infasurate

de gaby_duceag in Porc, 17 Oct 2010 | 1581 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati mari cotlet de porc,batute ca pentru snitele
  • 5 oua fierte tari(10min)
  • putin unt
  • ulei
  • seminte de mustar
  • boia de ardei iute
  • sare,piper
  • 150 ml vin
  • 100 ml apa rece
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua infasurate:

Pe feliile mari de cotlet de porc presarati sare si pier, puneti bucatele mici de unt,oul fiert si rulati.
Legati cu sfoara de bucatarie si prajiti rulourile formate intr-o tigaie in uleiul incins.

Le scoateti si le asezati intr-o tava , turnati peste ele 150 ml vin si 100 ml apa rece,boabe de mustar(eu nu aveam in casa si am pus mustar pasta) si boia de ardei iute si bagati la cuptor pentru cel putin 30 min.

Noi am servit cu ardei copti si sos de smantana cu usturoi.
Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua infasurate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Miha 1

18.10.2010, 16:43

Ai bagat oua bre?

gaby_duceag 1

18.10.2010, 17:07

unde, miha?

bettyC 1

18.03.2011, 10:56

ce bn arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc